L’Eixample promou la lectura a l’aire lliure amb el cicle ‘Eixamplem lectures’ : Servei de Premsa

L’Eixample promou la lectura a l’aire lliure amb el cicle ‘Eixamplem lectures’

25/05/2022



Temps estimat de lectura: 3 minuts

Es tracta d’una iniciativa de les biblioteques de l’Eixample que té com a objectiu acostar la lectura als espais exteriors propers a cadascuna de les biblioteques: patis, places, parcs i interiors d’illa

Eixamplem lectures és una iniciativa de les biblioteques de l’Eixample que té com a objectiu acostar la lectura als espais exteriors propers a cadascuna de les biblioteques: patis, places, parcs i interiors d’illa.

Es tracta d’un cicle impulsat per les Biblioteques de l’Eixample: Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles,  Fort PiencJoan MiróSagrada Família-Josep M. Ainaud de LasarteSant Antoni-Joan Oliver i Sofia Barat, amb el suport del Consorci de Biblioteques de Barcelona i el Districte de l’Eixample. Les activitats estan programades en diferents dates entre els mesos de maig i juliol.

A partir de propostes culturals participatives que posen en relleu la creativitat, la paraula, la música, l’escena i el joc, el públic s’endinsarà en el món de la literatura i dels llibres. A cada sessió també es podrà gaudir d’una selecció de llibres i contes per llegir i consultar.

Les activitats programades són:

De 7 a 11 anys. Instal·lació d’àlbum il·lustrat i joc que proposa construir històries a partir d’una pàgina d’un llibre. Les famílies es passegen entre una mar de llibres per a triar el que més els vingui de gust i així començar a construir el seu propi relat a través del joc de construcció Plus Plus.

Dissabte 28 de maig, a les 12 h. al Parc Joan Miró. Biblioteca Joan Miró.  Dimecres 1 de juny,  a les 17.30h. a la plaça del Fort Pienc. Biblioteca Fort Pienc.    Dissabte 18 de juny, a les 11h. als Jardins Ermessenda de Carcassona. Biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles.

Dissabte 11 de juny, a les 12 h. al Parc Joan Miró. Biblioteca Joan Miró.

Dissabte 11 de juny, a les 12 h. a la Plaça del Fort Pienc. Dins dels actes de la Festa Major del Fort Pienc.

            Dilluns 20 de juny, a les 17.30h. als Jardins de Càndida Pérez (interior d’illa).          Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver.

            Dijous 30 de juny, a les 17.30h. als Jardins de Sofia Barat. Biblioteca Sofia Barat.

Activitats adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. Activitats gratuïtes. Cabuda limitada. Entrada lliure

            Dimarts 5 i dijous 7 de juliol, a les 18h. als Jardins de Sofia Barat. Biblioteca Sofia   Barat.

 





Paraules clau

cultura/ Eixample/ lectura/