Albert Batlle atendrà els mitjans de comunicació per fer balanç de la nit de Sant Joan : Servei de Premsa

Albert Batlle atendrà els mitjans de comunicació per fer balanç de la nit de Sant Joan

23/06/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 24 de juny, a les 09.00 hores (Espigó del Bogatell), el tinent de l’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, atendrà els mitjans de comunicació per fer balanç del dispositiu per a la revetlla de Sant Joan. Batlle estarà acompanyar pel cap de la Guàrdia Urbana, l’Intendent Major Pedro Velázquez, el Cap del Servei de Protecció Civil, Prevenció d’Incendis i Salvament, Sebastià Massagué, i pel el gerent de Medi Ambient i Serveis Urbans, Frederic Ximeno.
Fins el moment de la compareixença no estarà disponible la informació relativa al desenvolupament de la nit.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
revetlla/ sant joan/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina