[INCLOU MATERIAL AUDIOVISUAL] Torna al carrer la campanya informativa a favor d’un turisme responsable i sostenible : Servei de Premsa

[INCLOU MATERIAL AUDIOVISUAL] Torna al carrer la campanya informativa a favor d’un turisme responsable i sostenible

15/07/2022Temps estimat de lectura: 2 minuts

Amb el lema “Abans de llogar un llit turístic, mira que sigui legal”, la campanya tindrà presència al carrer i als principals webs de cerca d’informació per conscienciar la ciutadania i els visitants de la importància d’allotjar-se en pisos amb llicència

S’ubicaran instal·lacions amb habitacions simulades a la Barceloneta i a la Catedral on es facilitarà informació i es donarà a conèixer el web fairtourism.barcelona

Aquestes accions de comunicació s’emmarquen en el pla de xoc contra els pisos turístics il·legals, que des de 2016 ha suposat 100 expedients sancionadors i 7.400 ordres de cessament

Barcelona i gairebé una vintena de grans ciutats exigeixen a la Comissió Europea que impulsi urgentment aquest any una proposta de regulació del lloguer turístic que protegeixi les ciutats i obligui les plataformes a complir les normatives locals

 

 

 

 

 

 

 

Barcelona continua treballant per afavorir un turisme sostenible, lluitar contra la massificació i mantenir sota control l’activitat il·legal dels allotjaments turístics. El Govern municipal té a ple rendiment totes les eines i recursos del pla de xoc contra els pisos turístics il·legals per evitar que tornin a proliferar ara que l’activitat turística s’està recuperant després de la pandèmia, i en posa en marxa de noves per conscienciar la ciutadania i els visitants de la importància d’allotjar-se en pisos amb llicència. Tot plegat, amb l’objectiu de fer compatible el turisme amb la vida quotidiana i garantir la convivència, el dret a l’habitatge i un model urbà sostenible.

[…]

 

Nota de premsa (PDF)

Declaracions de Janet Sant (MP3)

Declaracions de Xavier Marcé (MP3)

Imatges (ZIP)

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
habtatge/ HUT/ huts/ tustístic/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina