El Zoo de Barcelona adapta les cures dels animals durant els mesos de calor : Servei de Premsa

El Zoo de Barcelona adapta les cures dels animals durant els mesos de calor

05/08/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns, 8 d’agost, a les 10:30 hores (porta del Zoo de Barcelona, accés per Wellington), el director del Zoo de Barcelona, Antoni Alarcón, i la responsable de mamífers del Zoo, Pilar Padilla, oferiran una atenció als mitjans de comunicació i un recorregut per les instal•lacions del Zoo de Barcelona per explicar les mesures extraordinàries que porten a terme els cuidadors i cuidadores del Zoo per pal•liar els efectes de les altes temperatures en els animals. Durant la visita es podran prendre imatges de totes aquestes accions.

Per a més informació, contacteu amb la Unitat de Comunicació i Continguts de B:SM:
comunicacio@bsmsa.cat – Tlf: 938 875 042Compartiu aquest contingut

Paraules clau
animals/ calor/ cures zoo/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina