Tornen les portes obertes a La Model : Servei de Premsa

Tornen les portes obertes a La Model

05/09/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

La Model torna a obrir les portes i recupera les visites lliures i gratuïtes (sense guia) per a tota la ciutadania, que es van aturar arran de les restriccions imposades per la Covid.

Les visites tindran lloc els divendres, dissabtes i diumenges (no festius). Només cal que els ciutadans i ciutadanes s’acostin a l’antiga presó en els horaris corresponents, sense haver de reservar entrada prèviament.

A partir d’ara, qui vulgui podrà recórrer lliurement un dels edificis més imponents de la Barcelona del 1900 i visitar els llocs més destacats de la presó, com els patis, les galeries, les cel·les o el panòptic central.

Els horaris de les portes obertes són:

Divendres: de 16.00 a 18.00 hores

Dissabtes: de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 18.00 hores

Diumenges: de 10.00 a 14.00 hores

Els dies 11 i 24 de setembre, 25 de desembre, 1 i 6 de gener, 7 i 9 d’abril i 24 de juny no se celebraran les visites lliures, ja que són dies festius.

 

A més a més de les visites guiades

Aquestes portes obertes conviuran amb les visites guiades que es realitzen habitualment i també són gratuïtes, però per a les quals cal reservar entrada al web de La Model: http://lamodel.barcelona.

L’Ajuntament de Barcelona ofereix, a més, diverses visites guiades dissenyades especialment per a escolars. Els centres educatius també poden consultar els detalls i fer la reserva al mateix web de La Model.





Paraules clau

La Model/