La Mercè 2022 omple Barcelona de música, arts de carrer i cultura popular i tradicional : Servei de Premsa

La Mercè 2022 omple Barcelona de música, arts de carrer i cultura popular i tradicional

12/09/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

Les festes de la Mercè 2022 ompliran la ciutat de música, arts de carrer i actes de cultura popular i tradicional entre el 23 i el 26 de setembre. Aquest any, després de dues edicions marcades per la incertesa i les restriccions, les festes de la Mercè es tornaran a desplegar per Barcelona amb tota la seva esplendor, omplint els carrers i les places de la cultura més arrelada a la ciutat i desenes de propostes locals i internacionals per tots els públics. 12 escenaris de Música i 7 espais dedicats a les arts de carrer, a més de les desenes de places i carrers que ocuparà la cultura popular, convidaran els barcelonins i barcelonines a gaudir de la festa major de forma oberta i gratuïta.

[…]

 

Materials premsa Mercè 2022Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Mercè 2022/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina