Ada Colau participa a la presentació del hub digital, audiovisual i del videojoc : Servei de Premsa

Ada Colau participa a la presentació del hub digital, audiovisual i del videojoc

22/09/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 23 de setembre, a les 12:30 hores, l’alcaldessa de Barcelona i presidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Ada Colau, participa a l’acte de presentació del Hub digital, audiovisual i del joc, un parc i centre de recerca, innovació i producció per al sector que se situarà a les Tres Xemeneies, als municipis de Sant Adrià i Badalona.

La presentació comptarà amb la participació de president de la Generalitat, Pere Aragonès; el vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró; la consellera de Cultura, Natàlia Garriga; l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs, Filo Cañete; l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; i el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya,m Daniel Crespo.

L’acte tindrà lloc a l’auditori de la primera planta de l’edifici A del Campus Diagonal – Besòs de la Universitat Politècnica de Catalunya (carrer Edudard Maristany, 10-14, amb Ronda Sant Ramon de Penyafort).Compartiu aquest contingut

Paraules clau
audiovisual i del videojoc/ hub digital/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina