Torna la Barcelona Triathlon amb rècord de participació femenina : Servei de Premsa

Torna la Barcelona Triathlon amb rècord de participació femenina

03/10/2022Temps estimat de lectura: 3 minuts

El diumenge 9 d’octubre a la platja de la Mar Bella uns 1.800 triatletes participaran en la Barcelona Triathlon 2022 amb un 30% de participació femenina, percentatge rècord d’aquesta competició

La Barcelona Triathlon, una de les proves més emblemàtiques del calendari esportiu, arriba el diumenge 9 d’octubre amb més força que mai i amb el percentatge de participació femenina més alt de la seva història. Un 30% de les més de 1.500 persones inscrites fins aquest dilluns són dones. Els organitzadors han fet públiques aquestes xifres a l’acte de presentació de la nova edició on han recordat que les inscripcions encara estan obertes i que les seves previsions són assolir 1.800 participants a la prova el proper diumenge.

 

 

El regidor d’Esports, David Escudé, ha definit aquesta triatló com l’edició que ens permet parlar  de tornada a la normalitat. “Després de dos anys complicats, per fi, arriba una triatló sense restriccions sanitàries i on volem que tots i totes les participants puguin centrar-se i gaudir de la part esportiva sense preocupar-se de res més”, ha remarcat. Escudé també ha volgut destacar l’increment de participació femenina d’enguany i ha animat la ciutadania a gaudir d’aquest espectacle que tindrà lloc al Pavelló Blau de Barcelona, l’espai de referència per a la pràctica esportiva en el litoral marítim de Barcelona.

 

Modalitats i recorregut

Concretament, la prova s’iniciarà a les 8.00 hores a la platja de la Mar Bella. Enguany s’ha ampliat l’oferta de possibilitats per participar-hi amb les diferents modalitats:

A més, la participació pot ser individual o fins i tot en parelles i les distàncies Sprint i Olímpica, també es podran fer en format relleus, de forma que si no es vol practicar les 3 disciplines, es pugui compartir la prova amb 1 o 2 companys.

El director esportiu de la prova, Eloi Moragues, ha volgut destacar la gran varietat d’opcions que s’han ofert aquest any. “Tothom pot trobar la seva distància o la seva opció de participació adequada i esperem que tots els i les participants gaudeixin d’aquesta jornada. El nostre objectiu és cuidar-los al màxim i tenir cura de tots els detalls per oferir els millors serveis”, ha afegit.

 

Mapa General:

La Kids Race i la retransmissió per Betevé

Com a novetat, la Barcelona Triathlon 2022 també ofereix la Kids Race, amb l’objectiu de promocionar i fer arribar aquesta prova als més joves mentre gaudeixen del millor escenari i amb la màxima seguretat. Així, les persones de 12 a 17 anys que vulguin participar-hi tenen l’opció de fer-ho amb una distància Super Sprint i amb els mateixos serveis que els adults.

A més de la competició, aquesta edició també torna amb la Tri Expo que tindrà lloc els dies 8 i 9 d’octubre al Passeig Marítim de Bogatell on tant triatletes com curiosos podran accedir a la Fira d’expositors de material esportiu especialitzat i també al marxandatge de la prova.

Per tots aquells que vulguin seguir en directe la competició però que no es puguin acostar al litoral marítim barceloní, aquest any Betevé retransmet la prova amb una programació especial que començarà a les 7:45 hores del matí i que s’allargarà amb un programa de 6 hores de duració.

 

Serveis de la Barcelona Triathlon 2022:

 

Més informació:

Barcelona Triathlon

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Barcelona Triathlon 2022/ esport/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina