Viu Montjuïc, el Parc de la Cultura celebra la segona edició amb més de 60 activitats : Servei de Premsa

Viu Montjuïc, el Parc de la Cultura celebra la segona edició amb més de 60 activitats

04/10/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

Dossier de premsa en format PDF

 

El 8 i 9 d’octubre torna Viu Montjuïc, el Parc de la Cultura, un cap de setmana per posicionar el Parc de Montjuïc com un espai obert, accessible, net i segur, amb una oferta cultural, de natura i de lleure de qualitat per al conjunt de la ciutadania

A la segona edició de Viu Montjuïc, a més dels 22 equipaments coorganitzadors del projecte inicial, s’incorporen de manera plena altres entitats culturals dels barris limítrofs i també s’hi afegeix una zona de restauració i música als jardins de Joan Brossa-

La iniciativa neix de la voluntat de coordinació dels operadors culturals de Montjuïc amb l’objectiu d’enfortir les relacions entre ells i millorar el parc, i està coorganitzada i finançada pels propis equipaments, pel Districte de Sants-Montjuïc, l’Institut de Cultura de Barcelona i la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives amb fons procedents de l’impost turístic

 

Dossier de premsa en format PDFCompartiu aquest contingut

Paraules clau
Parc de la Cultura/ Viu Montjuïc/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina