Ada Colau participa a la inauguració de la festa ciutadana ‘Va de Besòs’ : Servei de Premsa

Ada Colau participa a la inauguració de la festa ciutadana ‘Va de Besòs’

15/10/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

Al Parc de les Aigües de Montcada i Reixac, ha tingut lloc l’acte inaugural de la festa ciutadana ‘Va de Besòs’. A l’acte hi han intervingut l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón; l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs, Filo Cañete; i l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos; i l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro.

 

 

 

Els 7,5 quilòmetres del tram final del riu Besòs seran l’escenari de ‘Va de Besòs’, una festa ciutadana dissenyada amb l’objectiu de cohesionar els municipis veïns que comparteixen la llera del riu i posar en valor el patrimoni d’aquest espai.

El programa del Va de Besòs compta amb un centenar d’activitats gratuïtes programades entre les 10 h i les 17:30 h de la tarda.

Trobareu més informació a https://vadebesos.cat/Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Va de Besòs/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina