Marc Serra entrega els diplomes del programa “A l’estiu, Barcelona t’acull” 2022 : Servei de Premsa

Marc Serra entrega els diplomes del programa “A l’estiu, Barcelona t’acull” 2022

17/10/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 18 d’octubre, a les 18 h, al Saló de Cent, el regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra, entregarà els diplomes als participants del programa ‘A l’Estiu Barcelona t’Acull 2022’, una edició que enguany ha duplicat les places per poder atendre joves en situació de refugi i asil amb especial atenció a les persones refugiades d’Ucraïna.
L’acte comptarà amb la presència dels joves participants, que prendran la paraula per explicar la seva experiència aquest estiu, a Barcelona.

La iniciativa “A l’estiu, Barcelona t’acull”, dins del programa “Noves Famílies: companyament al reagrupament familiar“, és una eina per facilitar el reagrupament familiar que enguany ha acollit a 280 adolescents i joves d’entre 14 i 19 anys, el doble que l’any passat. El programa està dirigit a adolescents i joves que acaben d’arribar a la ciutat per retrobar-se amb les seves famílies i ha tingut una durada de vuit setmanes.

L’activitat s’ha realitzat a 10 biblioteques de la ciutat: Mercè Rodoreda, Nou Barris, Sant Andreu, Agustí Centelles, Joan Maragall, Montserrat Abelló, Jaume Fuster, Francesca Bonnemaison, García Márquez, Santa Creu i Sant Pau.





Paraules clau

A l'estiu/ Barcelona t'acull/