Jaume Collboni assisteix al Consell General del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona : Servei de Premsa

Jaume Collboni assisteix al Consell General del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona

21/11/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 22 de novembre, a les 12:45 hores, el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda i president del Consell General del Pacte Industrial, Jaume Collboni, participarà a la reunió del Consell General del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona, que tindrà lloc al BCIN Badalona Centre Internacional de Negocis (Polígon Les Guixeres. C. Marcus Porcius, 1. Badalona).

El Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona és una associació constituïda l’any 1997 amb la missió de configurar una aliança estratègica entre administracions públiques, organitzacions empresarials i sindicats per impulsar la competitivitat de la indústria, fomentar la creació d’ocupació i millorar la cohesió social i la sostenibilitat al territori metropolità. En el marc d’aquesta aliança, el Pacte Industrial ha aconseguit sumar les voluntats de 50 ajuntaments, 11 organitzacions empresarials, els 2 sindicats majoritaris, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, 6 consells comarcals, 6 universitats i diverses institucions vinculades al desenvolupament econòmic.





Paraules clau

Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona/