Xavier Marcé participa en la 3a edició Curs de Turisme Accessible i atenció a persones amb discapacitat : Servei de Premsa

Xavier Marcé participa en la 3a edició Curs de Turisme Accessible i atenció a persones amb discapacitat

21/11/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 22 de novembre, a les 9.15 hores, a l’Hotel NH Collection Barcelona Constanza (Carrer de Déu i Mata 69), el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé intervindrà a la sessió d’obertura de la 3a edició Curs de Turisme accessible i atenció a persones amb discapacitat que tindrà lloc els dies 22 i 23 de novembre. A la jornada també hi assistirà Joan Ramon Riera, president de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

L’Ajuntament de Barcelona juntament amb el consorci de Turisme de Barcelona, en col·laboració amb l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat organitza aquesta 3a edició del curs que té com a objectiu donar a conèixer el concepte de turisme accessible i estratègies i bones pràctiques d’implementació als professionals d’atenció al públic del sector turístic. Les jornades també busquen sensibilitzar al conjunt de professionals del sector sobre la necessitat de millorar l’atenció a les persones amb discapacitat i amb altres necessitats d’accessibilitat a través de tallers vivencials.

L’equip docent del curs el formen professionals i usuàries de les entitats ECOM (Federació de Persones amb Discapacitat física); ACAPPS (Associació Catalana per a la Promoció de les Persones Sordes i FESOCA(Federació de Persones Sordes de Catalunya); ONCE (Organización Nacional de Ciegos Españoles); DINCAT(Federació Catalana de Discapacitat Intel·lectual); i FSMCAT(Salut Mental Catalunya).





Paraules clau

discapacitat/