Acte d’encesa de Llums de Nadal 2022 a la Plaça Major de Nou Barris : Servei de Premsa

Acte d’encesa de Llums de Nadal 2022 a la Plaça Major de Nou Barris

23/11/2022Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous 24 de novembre, a les 18.00 hores, a la Plaça Major del districte de Nou Barris tindrà lloc l’acte d’encesa dels llums de Nadal 22.

A les 18.00h es podrà veure l’espectacle musical, en clau d’humor, Anys Llum de la productora La Brutal que viatja en el temps per mostrar la relació dels humans amb la llum en diferents moments de la història. A l’acte hi assistirà l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, així com altres membres de la Corporació Municipal.

 

 

Aproximadament a les 18.30 h, el final de l’espectacle donarà pas a l’encesa de llums de tota la ciutat des de la Plaça Major de Nou Barris.

A continuació, al mateix escenari s’estrenarà en directe la cançó de Nadal que enguany han composat els santandreuencs Ginestà i que han titulat Barcelona és un regal.

Enguany Barcelona tindrà més 104 km de vies públiques il·luminades i disminuirà un 31% el consum energètic amb la reducció d’una hora al dia de l’encesa. Els llums de Nadal es podran veure fins al dia 6 de gener.

 

ATENCIÓ MITJANS GRÀFICS

Els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges dels carrers il·luminats en un recorregut inaugural del BARCELONA CHRISTMAS TOUR. La nit de l’encesa es farà un itinerari especial del bus pels mitjans des de Nou Barris fins a la Plaça Catalunya, el servei nadalenc per al públic general comença l’endemà.

La sortida serà a les 19.00h des del Passeig Verdum cantonada amb el carrer Lorena

RECORREGUT: Pg. Verdum-carrer Lorena , C. Dr. Pi i Molist, Pl. Virrei Amat, Av. Els Quinze fins Passeig Maragall, Navas de Tolosa, Av. Meridiana, C. Mallorca, C. Roger de Llúria, C. Provença, Pg. de Gracia, C. Aragó, C. Balmes, C. Pelai, Pl. Catalunya, C. Fontanella, Pl. Urquinaona, Ronda Sant Pere, Ronda Universitat, C. Balmes, C. Pelai, Pl. Catalunya.

FINAL: 19. 45h aproximadament. Pl. Catalunya parada del Bus Turístic davant de El Corte Inglés

Podeu confirmar la vostra assistència enviant un missatge al telèfon 677403371Compartiu aquest contingut

Paraules clau
nadal/ nadal 2022/ Nou Barris/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina