Ada Colau assisteix a la lectura del manifest unitari amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones : Servei de Premsa

Ada Colau assisteix a la lectura del manifest unitari amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

24/11/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 25 de novembre, a les 9.00 hores, a la Plaça Sant Jaume, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el primer tinent d’Alcaldia, Jaume Collboni; la tinenta d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz; la tinenta de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez; el tinent de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle; i diferents membres del grups municipals assisteixen a l’Acte institucional de commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

L’acte començarà amb un minut de silenci en record a les dones assassinades per violència masclista, seguidament es procedirà a la lectura del manifest a càrrec de l’actriu Maria Molins, i es posarà fi a l’acte amb el recital d’un poema a càrrec de la poetessa Isa García Caparrós.

L’atenció a mitjans es durà a terme un cop finalitzi l’acte, a la mateixa plaça.

El document és consensuat per la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Diputació de Lleida, Diputació de Girona, Diputació de Tarragona, l’Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació de Micropobles de Catalunya i la Delegació del Govern a Catalunya.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
25N/ Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina