Ada Colau participa en la lectura de la Declaració de Barcelona per l’habitatge cooperatiu : Servei de Premsa

Ada Colau participa en la lectura de la Declaració de Barcelona per l’habitatge cooperatiu

24/11/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 25 de novembre, a les 17.00 hores (Passeig Joan de Borbó, 11), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participa en la lectura de la ‘Declaració de Barcelona per l’impuls público-comunitari de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús’, un acte que forma part del Fòrum per l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús 2022 al qual l’Ajuntament dona suport. El contingut de la declaració s’inspira en la Resolució al Parlament de Catalunya de suport al model de l’habitatge cooperatiu, aprovada per un ampli consens. A l’acte també hi assistirà el conseller de Territori de la Generalitat, Juli Fernández; la regidora d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, Lucía Martín, i el director general d’Habitatge i Sòl del Ministeri d’Habitatge del Govern d’Espanya, Javier Martín, entre altres.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
habitatge/ habitatge cooperatiu/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina