Jaume Collboni assisteix a l’inici de la nova edició del Gran Recapte d’Aliments a Catalunya : Servei de Premsa

Jaume Collboni assisteix a l’inici de la nova edició del Gran Recapte d’Aliments a Catalunya

24/11/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 25 de novembre, a les 09.00 hores (plaça del Poeta Boscà, 1), el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, assistirà al tret de sortida de la 14a edició del Gran Recapte d’Aliments de Catalunya, que tindrà lloc al Mercat de la Barceloneta.

A l’acte també assistiran la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Montserrat Ballarín; el conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano; i el president del Banc dels Aliments de Barcelona, Lluís Fatjó-Vilas, entre d’altres.

 

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Gran Recapte d’Aliments a Catalunya/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina