L’alcaldessa presideix l’acte de lliurament de la XVIII edició dels Premis Barcelona Comerç : Servei de Premsa

L’alcaldessa presideix l’acte de lliurament de la XVIII edició dels Premis Barcelona Comerç

30/11/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 1 de desembre, a les 20.30 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidirà la XVIII edició dels Premis Barcelona Comerç. A l’acte també hi assistiran, el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni; la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín; el conseller d’empresa i treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent; el president de Barcelona Comerç, Salva Vendrell i tots els patrons de l’entitat, acompanyats per diversos representants de l’Administració, d’organismes i organitzacions del món del comerç.

Aquests guardons reconeixen la qualitat, valor i trajectòria de comerços i comerciants de tota la ciutat i també es premiarà la millor iniciativa comercial europea i el compromís amb el comerç promogut per un professional aliè al sector.

El lliurament tindrà lloc a l’Hotel Intercontinental (avinguda de Rius i Taulet, 1-3).

 NOTA: l‘accés és restringit. Es prega als mitjans de comunicació interessats a cobrir la Gala dels Premis Barcelona Comerç, contactin amb premsa@eixosbcn.barcelona / 647365640 (Susanna Cuadras) per acreditar-se.





Paraules clau

Premis Barcelona Comerç/