Pau Gonzàlez participa a l’acte d’inauguració i el pregó de la Fira de Reis de la Gran Via : Servei de Premsa

Pau Gonzàlez participa a l’acte d’inauguració i el pregó de la Fira de Reis de la Gran Via

16/12/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 17 de desembre, a les 18:00 hores, (Gran Via amb Villaroel, costat mar) el regidor de l’Eixample, Pau Gonzàlez, participarà en l’acte d’inauguració de la Fira de Reis de la Gran Via, on tindrà lloc la lectura del pregó a càrrec de Christian Escribà, famós mestre pastisser barceloní. L’acte comptarà amb Manel Salcedo, novel•lista i veí del barri i representants de les associacions de paradistes i comerciants.

La fira té lloc a la Gran Via de les Corts Catalanes, entre els carrers de Muntaner i Rocafort, i estarà oberta fins el 6 de gener de 2023. Aquesta fira tradicional, amb gairebé 150 anys d’història, és un clàssic del Nadal barceloní on trobar joguines tradicionals, regals i artesania i comptarà enguany amb un total de 239 parades. La fira restarà oberta des de les 10 h del matí fins les 21 h, a excepció de dissabtes i vigílies de festius que tancaran a les 22 h.

Aquesta edició de la Fira comptarà amb 239 parades de diferents sectors:
• Joguines: compta amb 42 parades que se centraran en la venda de joguines, oferiran joguines tradicionals i peluixos, entre d’altres productes típics d’aquesta Fira, i que estan ubicades entre els carrers Comte d’Urgell i Muntaner.
• Regals: 131 parades de productes tradicionals i artesans i de venda de regals varis, que estaran instal•lades entre els carrers de Calàbria i Comte d’Urgell.
• Artesania: aquest sector compta amb un total de 30 parades d’artesania catalana, entre els carrers de Rocafort i Calàbria.
• Xurreries: 11 parades, distribuïdes per tota la fira.
• Casetes: 25 parades.

La Fira ha programant un seguit d’activitats
https://drive.google.com/file/d/1drZ2LVxy117zDA-EJP8hE1kVN74HX9hn/view





Paraules clau

acte d’inauguració i el pregó de la Fira de Reis de la Gran Via/ Eixample/ nadal/ nadal 2022/