Torna el Festival de la Infància amb més de 40 activitats lúdiques : Servei de Premsa

Torna el Festival de la Infància amb més de 40 activitats lúdiques

27/12/2022



Temps estimat de lectura: 3 minuts

Tindrà lloc del 27 al 31 de desembre a la Fira de Barcelona amb més de 40 activitats lúdiques familiars emmarcades en la commemoració dels 30 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona

El consistori hi participa amb activitats esportives promogudes pel Museu Olímpic i de l’Esport i d’alimentació saludable de la mà de Mercats de Barcelona. A més, compta amb la participació de Guàrdia Urbana i Bombers

L’Ajuntament ha repartit 2.000 entrades gratuïtes per a infants de famílies vulnerables

Aquest matí ha obert portes la 60a edició del Festival de la Infància, l’esdeveniment nadalenc de lleure familiar més gran de Barcelona. Organitzat per Fira de Barcelona amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i produït per Evident Events, oferirà 40 activitats lúdiques per a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys.

 

 

El Festival de la Infància omplirà, del 27 al 31 de desembre, la plaça de l’Univers i el Palau 2 del recinte de Montjuïc i oferirà als nens i nenes i les seves famílies un espai inclusiu de diversió i entreteniment amb propostes que fomenten els hàbits de vida saludable i valors com la solidaritat, el civisme, la creativitat o el respecte a la diversitat i al medi ambient.

L’emblemàtic esdeveniment enguany convida a viatjar en el temps fins als Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92, una fita històrica de la qual es commemora el 30è aniversari. Totes les activitats del saló estaran ambientades i relacionades amb aquesta efemèride amb l’objectiu que la infància s’apropi al món de l’esport i la vida saludable de forma divertida. També n’hi haurà espais per a la creativitat, la cultura i el coneixement del que van suposar la cita olímpica per a la ciutat.

Les activitats que s’ofereixen aquests dies s’estructuren en 5 branques: l’esport, la bona alimentació, la creativitat, la ciutat i la cultura. En aquest sentit, n’hi haurà propostes relacionades amb el futbol, el bàsquet, l’atletisme, el ciclisme, el golf, entre altres esports, a més de noves disciplines olímpiques com el break dance. La pràctica d’exercici es vincularà amb el tema de l’alimentació saludable amb tallers de cuina i de consum responsable o jocs per aprendre a menjar sa. L’àmbit de la creativitat es lligarà a Barcelona amb tallers i sessions de manualitats de tota mena. També hi haurà espai per activitats culturals i musicals.

L’Ajuntament de Barcelona hi participa a través d’activitats esportives promogudes pel Museu Olímpic i de l’Esport, com un taller d’esport inclusiu i un altre de voleibol; i amb tallers de cuina de la mà de Mercats de Barcelona. A més, també hi són presents els Bombers de Barcelona que exhibeixen dos vehicles oberts als infants, a més de la patrulla canina i la unitat muntada de la Guàrdia Urbana.

Al Festival de la Infància s’hi podrà accedir en dos torns a escollir: de matí (de 9h a 16h) o de tarda (de 17h a 21h) per regular l’afluència de públic. El preu de l’entrada individual és de 5 euros, mentre que el pack familiar (dos adults i dos nens) costarà 16 euros. En aquest sentit, Fira de Barcelona ha facilitat a l’Ajuntament de Barcelona 2.000 entrades socials que s’han repartit, a través de serveis socials i entitats, a infants de famílies vulnerables.





Paraules clau

Festival de la Infància/