Barcelona tanca el projecte pilot Connectem Barcelona, que ha permès capacitar digitalment a 350 persones de Trinitat Vella : Servei de Premsa

Barcelona tanca el projecte pilot Connectem Barcelona, que ha permès capacitar digitalment a 350 persones de Trinitat Vella

09/01/2023Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres 25 de gener, a les 17:00 hores ( Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), la tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet, presidirà l’acte de cloenda del Connectem Barcelona, el  projecte pilot d’inclusió digital als barris que ha permès formar amb competències bàsiques a 350 persones de Trinitat Vella

A l’acte hi estan convidades  la trentena d’entitats i empreses que han col·laborat i fet possible el projecte proporcionant ordinadors, connexió o acompanyament en les tasques de capacitació de les persones participants.

A l’acte també hi participarà Xavier Marcé, Regidor del Districte de Nou Barris; i Michael Donalsdon, Comissionat d’Innovació Digital, serà l’encarregat de presentar l’informe final del projecte Connectem Barcelona.

Entitats i empreses col·laboradores:

Tercer sector:

Sector públic:

Sector privat:

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Connectem Barcelona/ trinitat vella/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina