Pau Gonzàlez inaugura l’exposició ‘El futur ja és present’ : Servei de Premsa

Pau Gonzàlez inaugura l’exposició ‘El futur ja és present’

24/01/2023Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 25 de gener, a les 18:00 hores, (a l’antiga residència universitària Ramon Llull, dins del recinte de l’Escola Industrial), el regidor del Districte, Pau Gonzàlez, inaugurà l’exposició ‘El futur ja és present’, una mostra per descobrir  com el pla Superilla Barcelona està transformant els carrers de la ciutat.

L’Eixample continua avançant en les obres més importants que ha viscut en les darreres dècades. A finals d’abril de 2023 està previst que finalitzin les obres per transformar en eixos verds els carrers de Consell de Cent, Rocafort, Comte Borrell i Girona, així com les quatre places en els encreuaments d’aquests carrers i amb el carrer Enric Granados, dins del pla Superilla Barcelona.

Ara, l’Ajuntament de Barcelona organitza aquesta exposició de gran format per mostrar com seran aquests nous eixos verds i places de l’Eixample. Gràcies a unes grans estructures i unes imatges virtuals, els veïns i veïnes podran veure com quedaran aquests espais un cop acabin les obres.

L’exposició també inclourà una gran maqueta de la ciutat de Barcelona, sobre la qual es projecta un audiovisual que explica com ha evolucionat l’urbanisme de l’Eixample des del seu inici fins a l’actualitat.

L’entrada al recinte es pot fer a través dels carrers del Rosselló i de París. L’horari d’obertura serà de dilluns a divendres, d’11 a 20 hores, i dissabtes, de 10 a 14 hores.

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
El futur ja és present/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina