Xavier Marcé participa a la segons jornada “Bases per a un pacte sectorial pel turisme” organitzada per PIMEC : Servei de Premsa

Xavier Marcé participa a la segons jornada “Bases per a un pacte sectorial pel turisme” organitzada per PIMEC

24/01/2023Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 25 de gener, a les 9.15 hores des de l’auditori de PIMEC, al carrer Viladomat, 174, el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, participa a la inauguració de la Jornada “Bases per a un pacte sectorial pel turisme. Eines per un sector més competitiu”, juntament amb Eva Menor, presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona i Isabel Galobardes, presidenta de PIMEC Turisme. La jornada s’emetrà exclusivament en format digital.

Aquesta és la segona trobada organitzada per PIMEC, l’anterior es va fer el mes de març passat. La jornada, amb diferents taules i ponències durant tot el dia, reunirà a agents públics i privats, ponents referents del sector, amb la proposta de debatre i reflexionar per generar una visió compartida sobre quin ha de ser el model turístic de la destinació Catalunya. Es proposen assentar les bases de treball d’un marc de referència en relació amb l’economia del visitant, l’activitat turística com a eina generadora de competitivitat, benestar i valor de marca. La jornada dona continuïtat a la idea d’articular entorns de col·laboració i de generació de xarxes, privades i públiques, i de comptar amb coneixement, intel·ligència i indicadors adequats per millorar la competitivitat i posicionament de les PIMES del sector.

La jornada es podrà seguir a:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_meh0mojkSaiWN0Sjnk3b6A
Contrasenya: PIMEC2023Compartiu aquest contingut

Paraules clau
PIMEC/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina