Eloi Badia assisteix a la Festa dels Foguerons de sa Pobla a Gràcia 2023 : Servei de Premsa

Eloi Badia assisteix a la Festa dels Foguerons de sa Pobla a Gràcia 2023

27/01/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dissabte 28 de gener, a les 18 hores (Sala d’actes del districte, Plaça de la Vila de Gràcia, 2) el regidor del districte de Gràcia, Eloi Badia, assistirà a la recepció institucional a la representació del govern de les Illes Balears en el marc de la Festa dels Foguerons de sa Pobla a Gràcia 2023. Posteriorment, a les 18.30 hores, tindrà lloc a la Plaça de la Vila de Gràcia la mostra castellera i de cultura popular i la Cercavila que finalitzarà amb l’encesa dels Foguerons a la plaça de la Virreina.

Programacio dels Foguerons de Sa Pobla:

Sala d’actes del districte

18.00 h Recepció institucional a la representació del govern de les Illes Balears i entitats de les Illes i de Gràcia que organitzen i col•laboren en els Foguerons de Sa Pobla a Gràcia 2023

Plaça de la Vila de Gràcia

18.30 h Mostra castellera a càrrec dels Castellers de la Vila de Gràcia.

19.00 h Plantada a plaça de les colles de cultura popular. Sonada dels Xeremiers de Mallorca i la banda de flabiols i sacs de gemecs La Sacairada.

20.00 h Cercavila des de plaça de la Vila de Gràcia fins a la plaça de la Virreina amb la participació dels Xeremiers de Mallorca, La Sacairada, els Trabucaires de Gràcia, l’Àliga de Gràcia, El Lleó de Gràcia, els Geganters de Gràcia, els Gegants i gegantets de Sa Pobla, els Bastoners de Gràcia, els Bastoners de Barcelona, els Dimonis i Batucada d’Albopàs, la colla Malsons de La Vella, l’Atzeries de La Vella, els diables de La Vella de Gràcia, el Drac de Gràcia, el grup Kabum, els diables de la Diabòlica de Gràcia, els Escuats de la Malèfica del Coll, la Malèfica del Coll, Gaudiamus Drac del Coll i per finalitzar el lluïment dels Timbgrallers a plaça de la Virreina.
Recorregut: plaça de la Vila, Penedès, Puigmartí, Torrijos i plaça de la Virreina

Plaça de la Virreina

21.00 h Encesa dels foguerons i inici de la revetlla amb les simbombes i els glosadors de Sa Pobla

23.00 h Balls i cants mallorquins a càrrec dels grups Esclafit i castanyetes i Es Jai de sa barraqueta





Paraules clau

Festa dels Foguerons de sa Pobla a Gràcia 2023/