Canvi de fase a les obres de la Via Laietana : Servei de Premsa

Canvi de fase a les obres de la Via Laietana

04/02/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquest diumenge es realitza un canvi d’implantació a la zona d’obres. En el tram comprès entre el carrer Julià Portet i fins a la plaça d’Antoni Maura es passa de treballar al costat Besòs al costat Llobregat 

En el marc de les obres de transformació de la Via Laietana, aquest diumenge 5 de febrer, es realitza un canvi d’implantació en la zona dels treballs, en el tram comprès entre el carrer de Julià Portet fins a la plaça d’Antoni Maura, inclosa. 

En aquest àmbit, aquest cap de setmana finalitzen les tasques realitzades fins ara a la vorera del costat Besòs i les ocupacions passen a situar-se a la banda Llobregat. 

Els treballs a realitzar consistiran en la demolició de paviment i excavació de rasa; l’execució del prisma de la xarxa de telecomunicacions municipal; la rehabilitació del col·lector de clavegueram; la col·locació de vorada, rigola i paviment de vorera.

A la plaça Antoni Maura les ocupacions per obres s’ampliaran. Fins ara s’estava treballant al costat del mercat de Santa Caterina i a partir de diumenge s’ocuparà espai a la banda de la plaça de la Catedral. 

Les modificacions no tindran afectació sobre la mobilitat.





Paraules clau

mobilitat/ Via Laietana/