Montserrat Ballarín participa a la presentació de “Dones que han fet història a Barcelona”, el projecte que reivindica el paper de les dones en la construcció de la memòria col·lectiva de la ciutat : Servei de Premsa

Montserrat Ballarín participa a la presentació de “Dones que han fet història a Barcelona”, el projecte que reivindica el paper de les dones en la construcció de la memòria col·lectiva de la ciutat

09/02/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 10 de febrer, a les 11:00 hores (carrer Aragó, 317), la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Montserrat Ballarín, presentarà el projecte “Dones que han fet història a Barcelona”, una iniciativa que reivindica el paper de les dones en la construcció de la memòria col·lectiva de la ciutat. A la presentació també participarà el director de betevé, Sergi Vicente.

L’absència i la invisibilitat de les dones ha estat constant al llarg de la història. Durant molts anys, el relat ha estat escrit pels homes, que no han tingut en compte el paper de la dona en la construcció i participació socials.

Per compensar aquesta manca de visió femenina i divulgar biografies de personatges que la història no ha valorat prou, betevé, el mitjà de comunicació públic de Barcelona, i l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, posen en marxa el projecte ‘Dones que han fet història a Barcelona’.

La presentació de la iniciativa tindrà lloc a l’espai central del Mercat de la Concepció (carrer Aragó, 317).





Paraules clau

dones/