Jordi Martí i Xavier Marcé assisteixen a la presentació de la quarta edició del Barcelona Obertura Spring Festival : Servei de Premsa

Jordi Martí i Xavier Marcé assisteixen a la presentació de la quarta edició del Barcelona Obertura Spring Festival

16/02/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 17 de febrer, a les 10.30 hores a la sala d’Assaig de l’Orfeó Català, Palau de la Música Catalana, el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, i el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, assisteixen a la presentació de la quarta edició del Barcelona Obertura Spring Festival que tindrà lloc entre el 8 al 31 de març de 2023 a diversos emplaçaments de la ciutat.
També presentaran el projecte Ramon Agenjo, president de Barcelona Obertura; Robert Brufau, director de L’Auditori de Barcelona; Joan Oller, director general del Palau de la Música Catalana; Valentí Oviedo director general del Gran Teatre del Liceu i Víctor Medem, director artístic de Ciutat de Clàssica.

Del 8 al 31 de març se celebra la quarta edició del Barcelona Obertura Spring Festival, organitzat per L’Auditori de Barcelona, el Gran Teatre del Liceu i el Palau de la Música Catalana, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. L’esdeveniment comptarà amb la presència de grans noms de l’escena nacional i internacional de la música clàssica als escenaris de les diferents institucions. També s’organitzaran una gran varietat de concerts gratuïts a diferents espais de la ciutat finançats amb fons de l’impost turístic.





Paraules clau

Barcelona Obertura Spring Festival/