Gràcia treballa per guanyar un nou espai esportiu : Servei de Premsa

Gràcia treballa per guanyar un nou espai esportiu

17/02/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El nou equipament poliesportiu municipal s’ubicarà a l’interior d’illa situat entre els carrers de Torrent de l’Olla, Còrsega, Venus i Perill

Amb aquesta actuació, el districte referma la seva aposta per ampliar el nombre de centres i espais destinats a la pràctica d’activitats esportives a la Vila de Gràcia

El Districte de Gràcia i l’Institut Barcelona Esports (IBE) han iniciat estudis previs per encaixar un nou equipament esportiu a l’interior d’illa dels carrers Venus, Perill, Còrsega i Torrent de l’Olla. Aquesta parcel·la actualment és de propietat privada i està ocupada per un aparcament. Des del Districte de Gràcia s’ha impulsat la redacció d’un estudi per treballar l’encaix amb el planejament vigent per poder adquirir el solar.

La proposta preveu ubicar un poliesportiu amb una pista de 44x 23 metres, grades i serveis amb connexió directe des del CEM Perill i mantenint els accessos pel carrer Torrent de l’Olla i Venus, aconseguint així un passatge públic, exclusiu per vianants i arbrat que permeti funcionar al pavelló de forma independent al CEM. La proposta també inclou mantenir la pista esportiva exterior a la coberta del nou pavelló.

 

 

El ‘Pla d’equipaments de Gràcia 2019-2025’ apuntava la necessitat de la construcció d’un nou equipament esportiu a la Vila de Gràcia que donés servei a la forta demanda de les entitats esportives. El barri de la Vila de Gràcia només té un CEM i un pavelló esportiu i és el barri amb una densitat de població més alta, i amb un dèficit històric d’equipaments esportius. Amb aquesta actuació, des del districte es reforça la seva aposta per l’esport i per ampliar el nombre de centres i espais destinats a la pràctica d’activitats esportives.





Paraules clau

CEM/ equipaments/ esports/ Gràcia/