Ada Colau assisteix a l’acte de presentació de la campanya “Barcelona. Ciutat de Dones” per commemorar el 8M : Servei de Premsa

Ada Colau assisteix a l’acte de presentació de la campanya “Barcelona. Ciutat de Dones” per commemorar el 8M

07/03/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 8 de març, a les 11.30 hores, al vestíbul de l’estació de metro Diagonal L5 (sortida Rambla Catalunya/Rosselló) l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presenta “Barcelona. Ciutat de Dones” la campanya de comunicació municipal que commemora el Dia Internacional de les Dones.
“Barcelona. Ciutat de Dones” representa un mapa simbòlic del metro de Barcelona amb el que es ret homenatge a algunes de les dones que formen part de la història passada i actual de la ciutat.
A l’acte també hi participaran la tercera tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet; la directora de la campanya i professora i investigadora de la Universitat de Barcelona, Núria Ricart; i alguna de les dones protagonistes del mapa del metro. A més, també hi assistiran la tinenta d’Alcaldia de Drets Socials, Justícia Global i Feminismes i LGTBI, Laura Pérez; el regidor de Memòria Democràtica, Jordi Rabassa; i algunes de les dones que formen part de la campanya com l’escriptora Rosa Regàs; la cuinera Carme Ruscalleda; la il·lustradora Roser Capdevila, la fotògrafa Pilar Aymerich, l’activista cultural Remei Sipi o l’activista veïnal, Custòdia Moreno, entre d’altres.

 





Paraules clau

8M/ Barcelona. Ciutat de Dones/ dona/