David Escudé dona el tret de sortida a la 44a Zurich Marató Barcelona : Servei de Premsa

David Escudé dona el tret de sortida a la 44a Zurich Marató Barcelona

17/03/2023Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge, 19 de març, a les 08.30 hores (Av. Reina Maria Cristina, alçada plaça l’Univers, Palau núm. 8), David Escudé, regidor d’Esports, donarà el tret de sortida i participarà a la 44a Zurich Marató Barcelona.

La Zurich Marató Barcelona 2023 arriba a la seva 44a edició amb 15.000 participants, un 50% més que l’edició anterior i recuperant xifres pre-pandèmiques. També torna a la seva àmplia afluència de corredors i corredores vinguts d’arreu del món (55% del total) que han escollit Barcelona per viure la millor experiència possible en la distància dels 42,195km, en un circuit renovat l’any 2018, monumental i ràpid amb un potent ambient ciutadà.

Durant el dissabte 18, David Escudé també assistirà a la Fira del Corredor (Expo Sports al pavelló 7 de la Fira de Barcelona a Montjuïc), a la Breakfast Run que començarà a les 9:30h a la Plaça Josep Puig i Cadafalch i a la Kids Race que tindrà lloc a l’Avinguda de la Reina María Cristina de 10 a 13 hores.

Paraules clau

44a Zurich Marató Barcelona/ esport/

Anar a l'inici d'aquesta pàgina