Acte de lliurament de les certificacions Biosphere que reconeixen iniciatives de turisme responsable i sostenible : Servei de Premsa

Acte de lliurament de les certificacions Biosphere que reconeixen iniciatives de turisme responsable i sostenible

21/03/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 22 de març de 2023, a les 10.00 hores al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona ( Plaça de Willy Brandt, 11-14) es lliuren les certificacions i distincions Biosphere del programa Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.

El segell Biosphere Sustainable Lifestyle reconeix l’aposta de les companyies per reinventar-se incorporant models de negoci sostenibles i respectuosos amb l’entorn.

A l’acte es lliuren les certificacions i distincions Biosphere a empreses de la ciutat de Barcelona que treballen per construir una comunitat turística respectuosa amb el medi ambient, la cultura i el retorn social i econòmic a la ciutat.

L’acte comptarà amb la participació de xavier Marcé, regidor de Turisme i Indústries Creatives, Eduard Torres, president del Comitè Executiu de Turisme de Barcelona, Tomás Azcárate , president de l’Instituto de Turismo Responsable i Mònica Roca, presidenta de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona.





Paraules clau

Biosphere/ sostenibilitat/ turisme/