En marxa la pacificació dels carrers de la Muntanya i de l’Eterna Memòria, al Camp de l’Arpa del Clot : Servei de Premsa

En marxa la pacificació dels carrers de la Muntanya i de l’Eterna Memòria, al Camp de l’Arpa del Clot

25/03/2023Temps estimat de lectura: 1 minut

Comencen els treballs per reurbanitzar i convertir a plataforma única els dos vials entre els carrers de Mallorca i Freser, plantar-hi verd i vegetació i crear-hi zones d’estada

Millorar l’accessibilitat i guanyar espai per a l’ús dels vianants. Aquest és l’objectiu de les obres de reurbanització dels carrers de la Muntanya i de l’Eterna Memòria, entre Mallorca i Freser, que ja estan en marxa.

L’actuació consistirà en la incorporació de plataforma única per pacificar el trànsit rodat de la via. S’hi plantarà arbrat i vegetació, es millorarà el sistema de recollida d’aigües i s’hi instal·larà nou enllumenat. A més s’hi incorporarà nou mobiliari urbà i s’hi crearan zones d’estada. La nova estructura facilitarà els desplaçaments a peu, reduint la contaminació de l’aire i el soroll i dinamitzarà el comerç de proximitat de la zona.

 

 

Els treballs tenen un pressupost de 2,6 milions d’euros. S’allargaran fins al mes de febrer del 2024 i es faran per trams, iniciant-se per la part superior, entre els carrers de Freser i Joan de Peguera. La circulació rodada es tallarà a les zones afectades, habilitant el pas de vehicles de serveis i d’emergències.

L’actuació també farà definitiva la pacificació de l’entorn de l’escola Dovella, a tocar del carrer de Mallorca i desenvolupada en el marc del programa Protegim les Escoles.

 

Imatge en alta resolució (JPG)

 

 

Paraules clau

Camp de l’Arpa del Clot/ Muntanya i de l'Eterna Memòria/ pacificació/

Anar a l'inici d'aquesta pàgina