Jornades de portes obertes al Pavelló d’Itàlia amb activitats esportives comunitàries : Servei de Premsa

Jornades de portes obertes al Pavelló d’Itàlia amb activitats esportives comunitàries

25/03/2023Temps estimat de lectura: 2 minuts

Les entitats esportives i de joves del Poble-sec han programat dos dies d’activitats al voltant de la pràctica del bàsquet, el voleibol, el futbol 3×3, el criquet i també dels e-sports que obriran el pavelló al barri

Aquest divendres 24 i avui dissabte 25 de març s’obren les portes del Pavelló d’Itàlia, situat al carrer Carles Buigas, 8, a tocar de la Font Màgica, per celebrar-hi unes jornades esportives comunitàries per a totes les edats i per conèixer les instal·lacions de l’antic recinte firal.

 

 

 

 

 

 

 

Ahir a la tarda i al vespre el pavelló ja va obrir per donar a conèixer tant aquest singular espai, com la feina d’entitats esportives i de joves que treballen tot l’any al barri. Es va fer un tastet de voleibol amb l’equip de voleibol de Tarda Jove Poble-sec , la canalla va poder participar en el Torneig de futbol 3×3 organitzat pel Pla d’Acollida de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec o formar part del torneig de e-sports que proposava Tarda Jove Poble-sec.

Avui dissabte 25 de març, des les 11h a les 14.00h i de les 16 a les 20h, l’espai torna a oferir a tots els públics propostes lliures de joc i com a colofó a les jornades, a la tarda, es podrà fer un tastet de Criquet organitzat per Criquet Jove Bcn i un Joc de reptes de futbol sala organitzat per Palmasec.

Aquests dos dies de portes obertes del Pavelló d’Itàlia s’emmarquen en el projecte de transformació del recinte firal de Montjuïc que preveu, entre d’altres mesures, la conversió de l’antic pavelló firal en un equipament esportiu, donant resposta a la demanda històrica del veïnat del Poble-sec i de la Font de la Guatlla.

El projecte de transformació de tot l’àmbit de Fira preveu també la construcció de 500 habitatges públics i l’obertura de diversos equipaments com un nou centre d’atenció primària, un equipament assistencial per a gent gran i per a persones amb diversitat funcional, una biblioteca que s’ubicarà a l’edifici de la Casa de la Premsa i que tindrà també usos comunitaris, un espai veïnal i l’ampliació del Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Paraules clau

esport/ joves/ Pavelló d’Itàlia/ Poble-sec/

Anar a l'inici d'aquesta pàgina