Barcelona dona el tret de sortida a la nova edició de les jornades econòmiques REACT : Servei de Premsa

Barcelona dona el tret de sortida a la nova edició de les jornades econòmiques REACT

28/03/2023Temps estimat de lectura: 2 minuts

La tercera tinenta d’alcaldia, Laia Bonet, ha inaugurat la iniciativa que se celebra fins el proper dijous 30 de març al Disseny Hub Barcelona

A les jornades participaran 50 experts i líders locals, nacionals i internacionals que debatran sobre el futur econòmic de la ciutat amb la vista posada en l’horitzó 2030

La tercera tinenta d’alcaldia, Laia Bonet, ha donat aquest matí el tret de sortida a la nova edició de les jornades econòmiques, REACT, organitzades per l’Ajuntament de Barcelona. Les jornades tenen lloc els dies 28, 29 i 30 de març al Disseny Hub Barcelona i compten amb la participació 50 experts i líders locals, nacionals i internacionals debatran sobre el futur econòmic de la ciutat amb la vista posada en l’horitzó 2030.

 

 

Bonet ha explicat que “aquest és un espai de reflexió, de mirar cap al futur i d’explicar els projectes que la ciutat està traçant. Volem parlar d’economia però també de perspectiva urbana i compartir la visió sobre el futur de Barcelona, d’aquí el nom de les jornades “Construïm la Barcelona del 2030”” i ha afegit que “Barcelona té tots els elements per sortir reforçada d’aquesta nova dècada”.

En aquesta tercera edició es vol aprofundir en la reflexió sobre la projecció econòmica i internacional de Barcelona. El debat sobre el model econòmic de la ciutat i la transformació necessària per fer que Barcelona sigui, encara més, una ciutat per viure-hi, treballar i visitar va arrencar amb la constitució del REACT l’abril de 2021.

Sota aquesta premissa, les jornades d’enguany, amb 13 ponències de diferents àmbits temàtics estratègics, analitzaran com diversificar l’economia i apostar per la innovació com a elements clau per aconseguir una Barcelona més competitiva, sostenible i equitativa, adaptada als reptes de la transició ecològica i digital en un context canviant.

Tot, sota el paraigua del Barcelona Green Deal, l’agenda urbana i econòmica que guia l’actuació municipal per fer una ciutat més competitiva, sostenible i equitativa. Una agenda que ja avança en la seva concreció i que plasma sobre el mapa de Barcelona les zones estratègiques d’activitat econòmica.

Paraules clau

reAct/

Anar a l'inici d'aquesta pàgina