Presentació del 6è TRAM Barcelona Open, el Torneig Internacional de Tennis en Cadira de Rodes ITF1 : Servei de Premsa

Presentació del 6è TRAM Barcelona Open, el Torneig Internacional de Tennis en Cadira de Rodes ITF1

20/04/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 21 d’abril, a les 12.00 hores, a l’estand de l’Ajuntament de Barcelona ubicat en la zona Hospitality del Barcelona Open Banc Sabadell (Reial Club de Tennis Barcelona-1899, carrer Bosch i Gimpera, 13), tindrà lloc la presentació del TRAM Barcelona Open, el Torneig Internacional de Tennis en Cadira de Rodes, que enguany arriba a la 6a edició i que se celebrarà del 24 al 28 de maig a les instal·lacions del Reial Club Polo de Barcelona.

El TRAM Barcelona Open puja aquesta vegada a la màxima categoria ITF1 de la Federació Internacional de Tennis esdevenint el primer torneig d’aquesta categoria al nostre país. Comptarà un any més amb els millors tennistes en cadira de rodes del món a les tres categories  masculina, la femenina i Quad. El Tram Barcelona Open es consolida d’aquesta manera com un dels tornejos més importants del circuit mundial Uniqlo Wheelchair Tennis Tour.

En l’acte de presentació hi participaran el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé; el director del torneig TRAM Barcelona Open, Jose Coronado; la directora de la Fundació Cruyff, Pati Roura; el director general del TRAM, Humberto López; l’ambaixador del torneig TRAM Barcelona Open, Àlex Corretja; el president de la Federació Catalana de tennis, Jordi Tamayo; i el director esportiu de la Federació Espanyola de Tennis, Javier Soler.

IMPORTANT PER A MITJANS: Per accedir-hi, podeu gestionar l’acreditació de premsa a través del Torneig Barcelona Open Banc de Sabadell o enviar un correu electrònic a mantona@bcn.cat





Paraules clau

Barcelona Open Banc Sabadell/ esport/