En marxa el desmuntatge del Mercat provisional de Sant Andreu : Servei de Premsa

En marxa el desmuntatge del Mercat provisional de Sant Andreu

30/04/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La carpa del mercat compta amb 1.250 metres quadrats i està previst que les actuacions de desmantellament finalitzin a finals d’aquest trimestre

Posteriorment, es reposarà la urbanització de l’espai existent abans de la instal·lació de la carpa i la previsió és que aquesta finalitzi al quart trimestre d’enguany

L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat les tasques de desmuntatge i desmantellament de la carpa que acollia el mercat provisional de Sant Andreu,  situada al carrer de Sant Adrià. Les actuacions incorporen també la reurbanització d’aquest tram de carrer en les condicions que estava prèviament a acollir el mercat provisional i compta amb un pressupost de 800.000 euros.

La carpa del Mercat fa 1.250 metres quadrats i les actuacions previstes contemplen el desmuntatge selectiu dels elements no estructurals, amb especial cura amb els residus especials i es realitzarà la separació de tots els materials per permetre el seu reciclatge. Posteriorment, es retiraran les plaques de façana, la lona de la coberta i, per últim, l’estructura. Finalment, es farà l’enderroc de la llosa i els recrescuts.

En una segona fase, es reposarà la urbanització del carrer tal i com estava abans de la instal·lació del mercat provisional, tot i que el projecte final està condicional a les indicacions del districte de Sant Andreu i de l’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona.

La previsió és que les actuacions de desmuntatge finalitzin a finals d’aquest trimestre i la reurbanització durant el quart trimestre d’enguany.

 

Nova urbanització del carrer de cara 2024

Paral·lelament al desmuntatge de la carpa, el districte de Sant Andreu ha iniciat el debat amb el veïnat del barri per la redacció de l’avantprojecte i projecte executiu de la reurbanització definitiva dels carrers Sant Adrià i Otger.

En una primera reunió de treball amb personal tècnic municipal, entitats i veïnat a títol individual s’han compartit reflexions sobre el futur d’aquests carrers per tal que l’equip tècnic ja contractat ho inclogui en el seu projecte de reurbanització, que es podrà executar a partir de 2024.

 

 





Paraules clau

mercat/ Mercat provisional de Sant Andreu/ Sant Andreu/