Mor un vianant en un accident de trànsit al carrer de Sant Antoni Maria Claret : Servei de Premsa

Mor un vianant en un accident de trànsit al carrer de Sant Antoni Maria Claret

26/05/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

El sinistre s’ha produït aquest divendres a les 8.42 hores al carrer de Sant Antoni Maria Claret amb carrer de la Independència, entre els districtes de Sant Martí i Horta-Guinardó, quan un camió cuba que sortia de l’hospital de Sant Pau ha xocat contra un dels murs del recinte.
A causa de l’impacte, ha caigut runa sobre la calçada per on passaven 2 vianants, un dels quals, un home de 71 anys, ha mort a l’instant. L’altra persona, una dona de 63 anys, ha resultat ferida menys greu i traslladada a l’hospital de Sant Pau. El conductor del camió ha donat negatiu a les proves d’alcohol i drogues.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dotacions de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana, de Bombers de Barcelona i 5 unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques, així com la regidora del districte d’Horta-Guinardó, Rosa Alarcón.

Aquesta és la vuitena víctima mortal en sinistre de trànsit a la ciutat.

El consistori lamenta la seva mort i trasllada el seu condol a la família i amistats i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit.





Paraules clau

accident/ Sant Antoni Maria Claret/ Sant Martí/ trànsit/