Concedida al FC Barcelona la primera fase de la llicència d’obres de la remodelació de l’Spotify Camp Nou : Servei de Premsa

Concedida al FC Barcelona la primera fase de la llicència d’obres de la remodelació de l’Spotify Camp Nou

08/06/2023Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Comissió de Govern ha aprovat aquest dijous concedir al FC Barcelona la primera fase de la llicència d’obres majors corresponent a la reforma i ampliació de l’Spotify Camp Nou. El permís inclou les tasques corresponents al moviment de terres, murs de contenció i pantalles perimetrals i fonaments per la construcció del vas que es desenvolupa en les plantes sota rasant de cara a la posterior execució de l’obra principal.

A més d’aquesta llicència per treballar en el subsòl, el club també en disposa d’una altra per executar l’enderroc de tota la tercera graderia de l’estadi. Per tant, a dia d’avui pot tirar endavant les obres en aquests dos àmbits.

Paral•lelament, l’Ajuntament i el FC Barcelona segueixen avançant tècnicament en la llicència d’obres de la remodelació del conjunt de l’estadi, amb la voluntat compartida d’enllestir-la i aprovar-la al més aviat possible. A dia d’avui, queda pendent que el club presenti algunes de les noves intervencions a fer. Aquest serà l’últim permís necessari per a la reforma, i inclourà els canvis que el FC Barcelona va voler incorporar a la llicència de remodelació de l’estadi concedida per l’Ajuntament a l’abril de 2022 i tramitada segons el projecte de la junta anterior del club. Les modificacions suposaran millores en termes de sostenibilitat, innovació, tecnologia i accessibilitat.

Paraules clau

equipaments/ esports/ FC Barcelona/ urbanisme/