Aquesta setmana finalitzen les principals afectacions viàries per les obres del tramvia als carrers de Mallorca, Aragó i Marina : Servei de Premsa

Aquesta setmana finalitzen les principals afectacions viàries per les obres del tramvia als carrers de Mallorca, Aragó i Marina

04/09/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

A partir d’aquesta setmana finalitzen gran part de les afectacions viàries que hi ha hagut durant els mesos d’estiu als carrers de Mallorca, Aragó i Marina, al seu pas per l’avinguda Diagonal, per les obres d’execució de la plataforma tramviària.

El passat 26 de juny el carrer de Mallorca, a la seva cruïlla amb l’avinguda Diagonal i el passeig de Sant Joan, va passar de tres a dos carrils de circulació pels treballs del tramvia, i des del passat 27 d’agost es va reduir més la capacitat quedant-se amb un únic carril de circulació. Amb l’acabament de les obres en aquest punt, la nit del 4 al 5 de setembre finalitza l’afectació de l’àmbit i es recuperen els tres carrils de circulació.

Pel que respecta al carrer Aragó, des del passat 18 de juny es van iniciar les afectacions que ha actualment. A dia d’avui, Aragó compta amb tres carrils (2 carrils de circulació + 1 carril bus) i la previsió es retornar a la configuració viària habitual, amb sis carrils (5 carrils de circulació+ 1 carril bus) la nit del 4 al 5 de setembre. No obstant, es mantindrà el desviament de l’itinerari ciclista per l’avinguda Diagonal i el carrer Sicília fins a finals de mes.

Per altra banda, el carrer Marina també ha tingut afectacions viàries des del mes de juny. Actualment compta amb quatre carrils (3 carrils de circulació + 1 carril bus) i la previsió es restablir els cinc carrils habituals (4 carrils de circulació + 1 carril bus) també la nit del 4 al 5 de setembre.

En relació a les afectacions al carrer València, que es van iniciar el 27 de juny, i que també han implicat la reducció de tres a dos carrils fins a finals de juliol, i de dos a un carril de circulació durant el mes d’agost, es mantindran fins a la nit del 10 a l’11 de setembre, data en la qual està previst tornar a recuperar els tres carrils de circulació habitual (2 carrils +1 carril bus). La recuperació d’aquesta via també coincidirà amb la reobertura del carrer de Nàpols, entre Mallorca i València, que ha estat tallat al trànsit rodat, amb l’excepció dels vehicles de serveis i l’accés als guals.





Paraules clau

afectacions/ aragó/ mallorca/ Marina/ Tramvia/