Javier Rodríguez assisteix a l’acte d’entrega de la Medalla a la Promoció dels Valors de la Igualtat a Empar Pineda : Servei de Premsa

Javier Rodríguez assisteix a l’acte d’entrega de la Medalla a la Promoció dels Valors de la Igualtat a Empar Pineda

26/09/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 27 de setembre, a les 13 hores, al Centre LGTBI (c/ Comte Borrell, 22), el comissionat de Polítiques d’Infància, Adolescència, Joventut i LGTBI, Javier Rodríguez, assisteix a l’acte d’entrega de la Medalla a la Promoció dels Valors de la Igualtat a Empar Pineda Erdozia. Aquesta condecoració, atorgada pel Ministeri d’Igualtat, té com a objectiu reconèixer el treball d’aquelles persones que destaquen en l’exercici de promoure els valors de la igualtat i la implicació en erradicar tota classe de discriminació.

A l’acte hi intervenen la Directora General de Diversitat Sexual i Drets LGTBI del Ministeri d’Igualtat, Mª Dolores García Rodrigo; l’escriptora i activista lesbiana feminista, Isabel Franc; i el Director del Centre LGTBI, Andreu Agustín.

Empar Pineda, històrica activista LGTBI i pels drets de les dones des de la dictadura franquista fins a l’actualitat, ha tingut un paper clau en la lluita per la visibilització del lesbianisme i en la lluita pel dret a l’avortament.





Paraules clau

Empar Pineda/ Medalla a la Promoció dels Valors de la Igualtat/