L’alcalde de Barcelona participa en la commemoració del 175è aniversari de la línia de tren Mataró-Barcelona : Servei de Premsa

L’alcalde de Barcelona participa en la commemoració del 175è aniversari de la línia de tren Mataró-Barcelona

27/10/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 28 d’octubre, a les 09.45 hores (estació de França. Avda Marqués de l’Argentera), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, participarà a la commemoració del 175è aniversari de la línia de tren Mataró-Barcelona, la primera de la península. A l’acte també hi assistiran el secretari d’estat de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, David Lucas; la consellera de Territori, Ester Capella; i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, entre d’altres autoritats.

La commemoració s’iniciarà amb una visita a l’exposició a l’Estació de França i, a les 10.10 hores, sortirà el tren amb les autoritats per fer el recorregut entre Barcelona i Mataró. Un cop allà, seran rebuts per l’alcalde de Mataró, David Bote, i faran una ofrena floral al monument a Miquel Biada. Posteriorment, a les 11.30 hores, es visitarà la locomotora de vapor “Mataró” al Port de Mataró i tindran lloc els parlaments.





Paraules clau

75è aniversari/ línia de tren/ Mataró-Barcelona/