L’alcalde, Jaume Collboni, assisteix a la celebració del centenari de l’Escola Parc del Guinardó : Servei de Premsa

L’alcalde, Jaume Collboni, assisteix a la celebració del centenari de l’Escola Parc del Guinardó

04/11/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquest matí l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha assistit a l’acte de celebració dels 100 anys de l’Escola Parc del Guinardó, celebració que ha comptat amb la participació de tota la comunitat educativa i representants d’alumnat i professorat que han passat per les seves aules al llarg de la seva història.

 

 

 

 

Ubicada a la falda de la muntanya del Guinardó, i dotada d’un ampli espai exterior amb una zona de bosc, l’Escola Parc del Guinardó és una escola petita molt lligada al seu entorn que manté l’esperit i els principis pedagògics innovadors dels seus inicis. Ha format part de programes d’innovació com Escola Verda, Xarxes per al Canvi i la Xarxa de Competències Bàsiques del Departament d’Educació i l’educació artística–la música, la dansa, la plàstica i el teatre- i les activitats a la natura i l’aire lliure continuen essent pilars del seu projecte educatiu actual.

L’escola actualment té una línia d’infantil i primària (3-12), amb 215 alumnes i un equip docent de 20 persones.

 

Més informació
https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/2023/11/03/lalcalde-jaume-collboni-assisteix-a-la-celebracio-del-centenari-de-lescola-parc-del-guinardo/





Paraules clau

centenari/ educació/ escola/ Escola Parc del Guinardó/ Horta-Guinardó/