Jaume Collboni presideix la Cimera d’Alcaldes Europeus: Reforçar la democràcia i el paper de les ciutats a la Unió Europea : Servei de Premsa

Jaume Collboni presideix la Cimera d’Alcaldes Europeus: Reforçar la democràcia i el paper de les ciutats a la Unió Europea

07/11/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres 8 de novembre, a les 12.45 hores a l’Auditori de l’Smart City Expo World Congress (Fira de Barcelona, recinte de Gran Via), l’alcalde de Barcelona presentarà  la Declaració acordada per les ciutats a la Cimera d’Alcaldes Europeus: Strengthening democracy and the role of cities in the European Union.
En la presentació de la declaració, l’acompanyaran l’alcalde de Tallinn i representant d’Eurocities, Mihhail Kölvart, i la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez.
La cimera organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i la xarxa Eurocities té lloc durant dos dies a la ciutat i reuneix prop d’una cinquantena de representants de capitals europees amb l’objectiu d’impulsar la presència de les ciutats en la governança de la UE.
Prèviament, a les 11 hores, al Museu Nacional d’Art de Catalunya, els mitjans que ho desitgin podran fer un mut de la sessió plenària de la Cimera d’Alcades que comptarà amb més d’una vintena de càrrecs electes de capitals europees i de ciutats de la Xarxa Eurocites. Posteriorment, també es farà una fotografia de família amb tots els assistents.
Per cobrir informativament l´esdeveniment és imprescindible estar acreditat. Les acreditacions de premsa es fan online aquí.
CONVOCATÒRIA PER MITJANS GRÀFICS:
Hora: 11.00 h
Lloc: Museu Nacional d’Art de Catalunya
Mut de la sessió plenària de la cimera d’Alcaldes (11.00 h. Sala Restaurant Oleum. 1a planta)
Fotografies de família (11.15h-11.30h 1a planta davant del mural de Joan Miró)
CONVOCATÒRIA GENERAL PER A MITJANS: ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA DECLARACIÓ:
Hora: 12:45 h (Foto final a l’escenari 13.15 h)
Lloc: SCEWC Auditori (Fira Barcelona Gran Via) Smart City World Congress




Paraules clau

Cimera d’Alcaldes Europeus/ Eurocities/