Jaume Collboni participa en la inauguració del Laboratori de l’Hidrogen i la planta pilot de producció d’hidrogen verd de la UPC : Servei de Premsa

Jaume Collboni participa en la inauguració del Laboratori de l’Hidrogen i la planta pilot de producció d’hidrogen verd de la UPC

09/11/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 10 de novembre, a les 10.00 hores (Av Eduard Maristany, 16), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, acompanyat del quart tinent d’alcaldia, Jordi Valls, participa en la inauguració del Laboratori de l’Hidrogen i la planta pilot de producció d’hidrogen verd al Campus Diagonal-Besòs de la Universitat Politècnica de Catalunya – BarcelonaTech (UPC).
Es tracta d’una infraestructura científica capdavantera per avançar en la recerca i la innovació en tecnologies de l’hidrogen, i que donarà suport al teixit industrial i a les activitats de formació.

En l’acte d’inauguració, que tindrà lloc a la planta -1 de l’edifici I del Campus Diagonal-Besòs, hi participaran el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs, Filo Cañete; el rector de la UPC, Daniel Crespo, i el vicerector de Recerca, Jordi Llorca. També hi intervindran la investigadora Maria Serra, directora del Centre Específic de Recerca de l’Hidrogen (CER-H2), i els investigadors Attila Husar i Lluís Soler, sotsdirectors del mateix centre.

Posteriorment als parlaments, es farà una visita al Laboratori de l’Hidrogen i a la planta pilot de producció d’hidrogen verd, ubicades a l’edifici C.

Prèviament, a les 8:45 hores, els investigadors Jordi Llorca, Lluís Soler i Maria Serra faran una visita prèvia al Laboratori de l’Hidrogen i la planta pilot de producció d’hidrogen verd únicament per als mitjans de comunicació interessats.
Ubicació: https://maps.app.goo.gl/VBVNZYe7T2fS2TPL9





Paraules clau

inauguració/ Laboratori de l'Hidrogen/ UPC/