Els nens i nenes de la ciutat presenten l’Agenda dels Infants a l’alcalde Jaume Collboni : Servei de Premsa

Els nens i nenes de la ciutat presenten l’Agenda dels Infants a l’alcalde Jaume Collboni

20/11/2023Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 21 de novembre, a les 10.20 hores, al Poliesportiu municipal Camp del Ferro (plaça Albert Badia i Mur, 1), l’alcalde, Jaume Collboni, participa en l’acte de presentació de l’Agenda dels Infants. A l’acte, també hi assistiran la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, Maria Eugènia Gay; la regidora del districte de Sant Andreu, Marta Villanueva; i el comissionat de Polítiques d’Infància, Adolescència, Joventut i LGTBI, Javier Rodríguez.

L’Agenda dels Infants és el resultat del programa municipal de recerca social i participació infantil “Parlen els nens i nenes”, on han participat més de 5.000 infants d’entre 8 i 11 anys de Barcelona. En l’acte de presentació hi assistiran 450 infants de 10 escoles de la ciutat i presentaran a l’alcalde 11 demandes per millorar el benestar de la infància i les idees dels infants sobre què podria fer l’Ajuntament per aconseguir-ho. Les idees de millora s’adrecen a l’Ajuntament, a les escoles, a les famílies, al veïnat, als mitjans de comunicació i als mateixos nens i nenes i tracten sobre temes com el bullying, l’ús de pantalles, la relació amb l’entorn i la família o l’ajuda emocional, entre d’altres.

Paraules clau

Agenda dels Infants/