Jaume Collboni visita l’escola Turó Blau i presenta el llibre “Barcelona la meva ciutat” : Servei de Premsa

Jaume Collboni visita l’escola Turó Blau i presenta el llibre “Barcelona la meva ciutat”

20/11/2023Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 21 de novembre a les 09.00h (Escola Turó Blau, c/ Gran de Sant Andreu, 2) l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, es trobarà amb l’alumnat dels cursos 5è i 6è de primària de l’Escola Turó Blau. Mantindrà una conversa amb ells, en la qual li traslladaran algunes propostes que han preparat per millorar la ciutat. Aquesta iniciativa l’han portat a terme a partir del llibre “Barcelona la meva ciutat”, que serà presentat a través d’aquesta visita.

A l’inici de curs, totes les escoles de la ciutat van rebre el llibre “Barcelona la meva ciutat”, una proposta didàctica de descobriment de la ciutat, que els va arribar amb una carta de l’alcalde on Jaume Collboni els convida a fer-li arribar les seves propostes per millorar Barcelona, un cop hagin treballat a l’aula el contingut que proposa el llibre.

La visita de l’alcalde a l’escola Turó Blau i la trobada amb l’alumnat de 5è i 6è s’emmarca en aquesta iniciativa editorial. Es faran unes dinàmiques entre l’alumnat i l’alcalde que permetran el diàleg, i li faran arribar les seves propostes, i també preguntes.

L’activitat durarà uns 45 minuts aproximadament, i es podran fer imatges i recollir les opinions i aportacions que faran els infants.

Paraules clau

Barcelona la meva ciutat/ escola/ Escola Turó Blau/ Sant Andreu/