Jaume Collboni presideix la penjada de la pancarta del 25N per a l’eliminació de la violència envers les dones : Servei de Premsa

Jaume Collboni presideix la penjada de la pancarta del 25N per a l’eliminació de la violència envers les dones

23/11/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 24 de novembre, a les 09.30 hores, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, presideix la penjada de la pancarta del 25 N al balcó de la façana de l’Ajuntament amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

També hi seran presents la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, Maria Eugènia Gay; la regidora de Promoció Econòmica, Treball, Feminismes, Igualtat i Memòria Democràtica, Raquel Gil i altres membres dels grups municipals.

L’acte comptarà amb representants d’entitats que treballen per l’erradicació de la violència masclista com la Plataforma unitària contra les violències de gènere, la Fundació Surt – Fundació de Dones, l’Associació Drets Sexuals i Reproductius, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya o la UGT Catalunya.

 

Informació a mitjans

Posteriorment, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, atendrà els mitjans de comunicació a la Galeria Gòtica i farà declaracions sobre el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.





Paraules clau

#25N Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones/ 25N/ Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones/