[INCLOU MATERIAL AUDIOVISUAL] Ciutat Vella notifica la no renovació automàtica de la llicència a 24 terrasses del districte per al 2024 : Servei de Premsa

[INCLOU MATERIAL AUDIOVISUAL] Ciutat Vella notifica la no renovació automàtica de la llicència a 24 terrasses del districte per al 2024

24/11/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

El Districte de Ciutat Vella ha notificat a 24 titulars de llicències de terrasses en establiments de restauració la no renovació automàtica de la llicència per al 2024. Es tracta de locals que acumulen cada un almenys set sancions fermes greus o molt greus per la normativa de terrasses, i que amb aquesta notificació no obtindran automàticament la llicència per instal·lar terrassa per al seu local. D’aquesta manera, els locals incomplidors reiterats a qui s’ha notificat, no tindran autorització per instal·lar terrassa en data 1 de gener de 2024.

Aquest mecanisme de no renovar automàticament la llicència és un recurs per a l’administració previst a la mateixa Ordenança de terrasses, en casos en què s’hagi iniciat un procediment sancionador per l’incompliment reiterat de les condicions de la llicència principal o accessòria o per l’inici d’un procediment sancionador per incompliment de les condicions de la llicència principal o de la terrassa per falta greu o molt greu.

En aquest sentit, el districte de Ciutat Vella dona compliment al que ja va anunciar el tinent d’alcaldia i regidor de Ciutat Vella, Albert Batlle, el passat mes d’octubre, que aplicaria la no renovació de la llicència de terrassa als locals incomplidors reiterats del districte en temps i forma i “amb totes les garanties procedimentals”, arran de la caducitat dels expedients notificats al mes d’abril a 30 terrasses del districte, que van rebre 173 al·legacions.

Un cop notificat l’inici del procediment per no renovar automàticament les 24 llicències als titulars, s’obre ara un període d’al·legacions que finalitzarà abans de finals d’any.

 

Material relacionat





Paraules clau

Ciutat Vella/ llicències/ terrasses/