Raquel Gil i Albert Batlle participen en la celebració del primer any del Convent de Barcelona Activa : Servei de Premsa

Raquel Gil i Albert Batlle participen en la celebració del primer any del Convent de Barcelona Activa

13/12/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous 14 de desembre, a les 17.45 hores (Sala Mirador, Convent de Barcelona Activa, Plaça de Pons i Clerch, 2), la regidora de Promoció Econòmica i Treball, i presidenta de Barcelona Activa, Raquel Gil, i el regidor de Ciutat Vella, Albert Batlle, participen en l’acte de celebració del primer any del Convent de Barcelona Activa.
El Convent de Barcelona Activa és l’espai de referència per a joves de Barcelona, especialment creat per a la recerca de feina i la millora professional. Es va inaugurar el 2022, està obert al barri i a les entitats, acull els serveis d’orientació juvenil, i tota mena d’activitats per apropar el mercat de treball, l’emprenedoria, i les oportunitats laborals a les persones joves.
Per a la celebració del primer any del Convent de Barcelona Activa s’han dissenyat diferents activitats dirigides a joves vinculades amb la informació, l’orientació i la formació que tindran lloc als diferents espais del convent.
A les 17:00 hores es donarà visibilitat a les entitats que han participat durant l’any realitzant activitats al Convent. Al finalitzar l’acte, es podran visitar els diferents espais amb les diferents activitats programades i tot seguit començarà la celebració del primer any al claustre del convent.
Paral•lelament, es realitzaran activitats més lúdiques al claustre del Convent com ara el taller d’estampació tèxtil floral de tote bags amb la col•laboració del taller d’oficis de Barcelona Activa, la personalització d’una peça de xocolata amb la col•laboració de l’Escola de Pastisseria i el Museu de la Xocolata, el taller de perruqueria i maquillatge exprés amb la col•laboració del Gremi de Perruquers, el taller d’elaboració de còctels amb la col•laboració de Formació i Treball i un showroom amb joves dissenyador/es que han participat en el programa Barcelona Fashion Forward.
Durant la festa al claustre hi haurà una actuació musical per part del Taller de Músics, un  Concert amb “Les Coco”, un photomaton 360º, un servei de barra, un córner de  snacks i un punt de calcomanies personalitzades amb la campanya del Believe.




Paraules clau

Convent de Barcelona Activa/