Demà obre les seves portes la Fira de Reis de la Gran Via de les Corts Catalanes : Servei de Premsa

Demà obre les seves portes la Fira de Reis de la Gran Via de les Corts Catalanes

14/12/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Com cada any, la Gran Via de les Corts Catalanes acollirà la Fira de Reis, que demà obrirà les seves portes, a partir de les 18 hores La fira estarà oberta fins al 6 de gener del 2024 i, és l’encarregada de tancar la campanya de Nadal d’enguany.

La fira restarà oberta des de les 10 h del matí fins les 21 h de la nit, a excepció de dissabtes i vigílies de festius que tancaran a les 22 h, a les andanes laterals de la Gran Via de les Corts Catalanes entre els carrers de Muntaner i Rocafort.

Aquesta edició de la Fira comptarà amb 249 parades de diferents sectors:

Per primer cop, els visitants podran gaudir d’una experiència de llums, reflexos i color, gràcies a dos elements lluminosos. Aquestes peces lumíniques, amb forma geomètrica i el centre buit, s’inspiren en els regals i els Reis Mags i estan pensades per interactuar-hi i fer-s’hi fotos. Estaran situades als encreuaments de la Gran Via amb els carrers de Comte d’Urgell i Comte Borrell i mediran, aproximadament, 2,90 per 2,90 metres.

Les instal·lacions també comptaran amb una nova decoració en els fanals clàssics de Barcelona, que lluiran cortines de cadenetes daurades o d’altres colors.El disseny és obra de Maurici Ginés, amb la producció d’Artec Studio, i el projecte ha estat finançat amb l’Impost d’Estades en Establiments Turístics (IEET).





Paraules clau

Fira de Reis/ Gran Via de les Corts Catalanes/